Mobil RPG Seven Knights, popüler dövüş oyunu ile önemli bir çalışmaya imza atıyor ve Street Fighter V Seven Knights ile Geri Dönüyor

Netmarble, mobil RPG Seven Knights’ın Capcom ile yaptığı anlaşmayı duyurdu ve bu anlaşma ile Street Fighter V Seven Knights ile geri dönüyor diyebiliriz.

Street Fighter serisinin en yeni üyesi olan ve Capcom’un Şubat 2016’da piyasaya sürdüğü Street Fighter 5, oyuncuların birbirleriyle rekabet ettiği popüler bir dövüş oyunu.

Bu güncellemeyle birlikte Seven Knights’a, Street Fighter V’in popüler karakterleri RYU, CHUN-LI, KARIN, NECALLI ve AKUMA katılıyor. Hareketleri ve dış görünümleri orjinallerine uygun olarak tasarlanan bu beş karakter, beş ve altı yıldız versiyonlarıyla takımların yıldızı olacak ve oyunlar arasındaki işbirliğinin önemini vurgulayacak.

Oyuncular karakterlerin hikayesini rehberden öğrenebilecekler ve bu işbirliğine özel olarak tasarlanan kostümler sayesinde oyunu daha da eğlenceli hale getirebilecekler.

Arena, Macera ve Kale Kuşatması gibi çeşitli oyun içeriklerine katılanlar 5 Yıldız Street Fighter V Kahraman Seçici’nin yanı sıra her çeşit ekipman ve gelişim malzemesi olan elementler de elde edebilecek.

@HandeArpaligil

YORUM YAZ

Yorumunuzu buraya girebilirsiniz.
Lütfen adınızı buraya girin