Tecno Mobile, Yeni Nesil Modelleriyle Türkiye’de

Transsion Holding’in bünyesinde olan, dünya genelinde 60 farklı pazarda yaptığı çalışmaları bulunan ve İngiltere Premier Ligi’nin Şampiyon takımı Manchester City’nin de resmi tablet ve telefon sponsoru olan TECNO Mobile, “CAMON 16 Premier, SPARK 6 ve POVA” modellerini ülkemizde tanıtmaya hazırlanıyor.

Tecno Mobile, 10 Aralık’ta 3 yeni nesil modeli olan “CAMON 16 Premier, SPARK 6 ve POVA” modelini tanıtmasının ardından, dağıtım kanalı olarak seçtiği ve Türkiye’nin köklü dağıtıcı firmalarından Arena ile ürünlerini tüketicilerle buluşturmayı planlıyor.

10 Aralık tarihinde ürünlerin tanıtımının gerçekleşmesinin ardından, modeller hakkındaki detaylı bilgileri ve ürünlerin performansları hakkındaki yorumları siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

PAYLAŞ
Önceki İçerikTürkiye’nin Dijital Üssü Turkcell
Sonraki İçerikDünya’nın ilk katlanabilir kişisel bilgisayarı ThinkPad X1 Fold Türkiye’de ön satışta
Kendisi 1998 yılından beri bilfiil teknoloji sektörünün içinde bulunmaktadır. Geçen yıllar içerisinde profesyonel olarak Türkiye ve yurtdışında, büyük ölçekli uluslararası firmalarda yöneticilik ve danışmanlık görevlerinde bulunmuştur. Pazarlama, strateji, inceleme, denetleme görevlerini yerine getirirken, akıllı telefon ve tablet ürünlerinin de içinde bulunduğu birçok alanda profesyonel uzmanlık sertifikalarına hak kazanmıştır. Televizyon ve radyo programcılığı ile birlikte Big Partner Group Genel Müdürlüğü ve bipago Genel Yayın Yönetmenliği görevlerini de sürdürmektedir.

YORUM YAZ

Yorumunuzu buraya girebilirsiniz.
Lütfen adınızı buraya girin